Algemene voorwaarden

1. Algemeen

FFWD Fast Forward Wheels BV is gevestigd op: Gasthuisdijk 12, 8041 AG Zwolle. Telefoonnummer 038 4236447, faxnummer 038 4203970 en per mail info@ffwd.com.

 

 

 

Fast Forward Wheels BV is geregistreerd in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel in Zwolle, onder nummer 05055878. Het BTW-nummer is NL 139.04.56.36B01.

2. Leveringstijd

Klanten krijgen een bevestiging per email zodra FFWD de order heeft ontvangen. In deze email staat wat de leveringstijd is nadat de betaling gedaan is.

 

 

 

Normaliter is de bezorgtijd in Nederland drie werkdagen, in Europa vijf en buiten Europa tien dagen. (dit is slechts een indicatie)

3. Orderbevestiging

Zodra FFWD de order binnen heeft wordt een bevestiging naar het email adres van de klant verzonden. Deze kan geprint worden voor de eigen administratie.

FFWD houdt de klant op de hoogte als een besteld product niet voorradig is en een extra levertijd zal worden vastgesteld. Als de klant zich hier niet prettig bij voelt, dan kan hij of zij de order simpel annuleren en het geld terugvragen.

 

 

 

De klant mag de order ook annuleren als de prijs stijgt in de tijd die tussen de bestelling en de levering ligt.

In het geval FFWD de betaling niet binnen 10 werkdagen na ontvangst van de order heeft gekregen, is het FFWD toegestaan de bestelling te annuleren.

4. Je bestelling controleren

De klant heeft zeven (7) dagen het recht om (een deel van) zijn bestelling terug te sturen. Om dit te doen, moeten de ongebruikte producten correct en in de originele verpakking en met de factuur verstuurd worden. Ook dient er een mail verzonden te worden naar FFWD (info@ffwdwheels.com) om te bevestigen dat het product retour gaat.

 

 

 

De terugbetaling wordt gedaan zodra het pakket in goede staat ontvangen en als de verzendkosten van het teruggestuurde pakket al door de klant zijn voldaan. De verzendkosten die FFWD heeft betaald om het product naar de klant te sturen worden ook niet teruggestort.

5. Consumentenservice

Als je een vraag hebt of je wilt ons benaderen voor iets anders, aarzel dan niet. We staan je graag te woord.

 

 

 

Wij zijn telefonisch bereikbaar op het nummer:
 T: +31 38 4236447
 F: +31 38 4203970
 E-mail: info@ffwd.com