Garantie beleid

Algemene garantievoorwaarden

FFWD biedt een garantie van twee jaar op fabricagefouten. Deze garantie geldt alleen voor de eerste eigenaar en is niet overdraagbaar. De verkoper geeft garantie op verborgen gebreken van haar producten indien deze verborgen gebreken het product ongeschikt maken voor het gewenste

 

 

 

gebruik, of het gewenste gebruik dusdanig aantasten dat de koper het product niet zou hebben gekocht of tegen een lagere prijs zou hebben gekocht, indien de koper van het gebrek had geweten.

Crash Replacement Policy

Een unieke service voor gecrashte wielen!

In het geval van pech, ondersteunt FFWD je door je een setje velgen aan te bieden voor de helft van de prijs.

 

 

 

Meer over deze unieke service vindt u op de CRP pagina:
Click here

Retourzending

Een retourzending aan FFWD wordt door de consument goed ingepakt en verzekerd. En, wanneer nodig, zijn de transportkosten betaald. Vergeet niet de originele pakbon bij te sluiten, samen met je naam, adres en telefoonnummer.

 

 

 

BELANGRIJK: Wanneer je een wiel (set) wilt retourneren, wees er dan zeker van dat je de band of tube van tevoren verwijdert, evenals de cassette en snelspanner.

Garantievoorwaarden

De FFWD garantie dekt enkel fabricagefouten. Schade ontstaan door het niet opvolgen van de gebruiksaanwijzing, slecht onderhoud of verkeerd gebruik wordt niet vergoedt. Ook onderdelen die normale slijtage oplopen vallen niet onder de garantie.

 

 

 

Daaronder vallen de volgende onderdelen:

  • Remblokken
  • Remoppervlakte van tube- en draadvelgen
  • Kogellagers


BELANGRIJK: Gebruik altijd FFWD carbon remblokken wanneer je full carbon wielen gebruikt. Vergeet niet deze remblokken te vervangen wanneer je met velgen gaat rijden die niet van carbon zijn. Er kunnen dan deeltjes in het blokje blijven zitten die je carbon velg beschadigen zodra je daar weer mee gaat rijden. Bij het niet opvolgen van deze instructies valt dit niet onder de garantievoorwaarden.

 

Consumentenservice

Als je een vraag hebt of je wilt ons benaderen voor iets anders, aarzel dan niet. We staan je graag te woord.

 

 

 

Onze consumentenservice is bereikbaar via:
T: +31 38 4236447
F: +31 38 4203970
info@ffwd.com